HTML

Nagyfülü és Tökipompos

Nagyfülü és Tökipompos! barátság vagy szerelem??? egyik ezt, másik azt szerette volna. Hogy mi lett, mi lesz? senki sem tudja, de nekem ki kell írnom magamból...

Friss topikok

  • Neofuture (törölt): Beta-fázisba lépett egy új kiszolgáló-weblap, az SmsTube. Az SmsTube egy kiszolgáló-honlap, a célj... (2008.03.26. 23:29) Búcsú

Linkblog

Az első...

2008.03.09. 16:34 :: Tökipompos

Kedves Naplóm, kedves mindenki

életem első blogjának, első bejegyzése. És egy fura dolog vett rá erre...

Ki kell írnom magamból egyet s mást. kusza érzések kavarognak benne, amit szeretnék leírni, az sem baj ha senki sem olvassa. talán egyszer majd, most nem ez a fontos.

Egy kapcsolat (barátság- szerelem- ki tudja), lesz itt a fő téma. pontosabban ennek a vége és az én érzéseim, szeretnék mindent leírni, elfelejteni egyelőre még nem. De talán ennek segítségével ez is fog menni.

elsőre ennyi...
mindjárt jön a történet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tokipompos.blog.hu/api/trackback/id/tr26372716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása